• Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default
  • style1
  • style2
  • style3
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Om Kalechecenteret

Kalechecenteret ejes af Schou Rasmussen og Vedelsby A/S, som er en familieejet virksomhed gennem to generationer. Den drives i dag af autosadelmager Flemming Schou Rasmussen.

Vores mission er at fremstille de bedste produkter i overensstemmelse med danske, håndværksmæssige traditioner. Vi er eksperter i at få helheden frem, så både form og design er i højsæde. Vi sætter et eksklusivt præg på hverdagen og følger vores opgaver til dørs.


Flemming Rasmussen på værkstedet

Vores vision er at skabe et værksted med et godt omdømme. Kunderne skal trygt kunne overlade en dyr bil til os i visheden om, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet. Vi sætter derfor ærlighed og tillid højt og håber, og håber, vores kunder værdsætter det.

Vi har en arbejdsplads, der sprudler af energi, og hvor medarbejderne er glade for at være samtidig med, at de udvikler og uddanner sig selv og andre.

Hos Kalechecenteret forhandler vi produkter af den bedste kvalitet og med det største udvalg fra ind- og udland af kalecher og produkter inden for vedligeholdelse af kalecher. Vores hovedleverandør er Robbins® Auto Top Co. Inc., som har eksisteret siden 1943.

Kalechecenteret repræsenterer og sælger kalecher for Robbins® Auto Top Co. Inc. Ingen andre virksomheder kan leve op til vores standarder og krav om håndværksmæssig kvalitet.

Ring i dag på telefon 44 53 17 27 og hør, hvad vi kan gøre for dig!

 


Har du
spørgsmål?

Skal vi hjælpe dig med at finde farven, eller har du
spørgsmål til din bilmodel?

Ring på telefon
44 53 17 27
eller send os en mail.

Gode råd

Min kaleche ser slidt ud
 

Rengøring og pleje

Du bør undgå at bruge plejemidler, der ikke er godkendt til din kaleche. De fleste moderne kalecher er, afhængig af type og materialer, imprægneret fra leverandørens side og skal derfor ikke plejes yderligere.

Læs mere...

Læs hvad kunderne siger

Flot kromliste-arbejde

Kære Flemming

Tak for sidst og endnu engang tak for dit fremragende kromliste-arbejde.
Det er allerede blevet beundret af mange.

Jeg sender dig vedlagte fotos, som du kan beholde.

Læs mere...

Gode råd

Importerede kalecher
  

Montering af kalecher du selv har bestilt fra udlandet

Det ser så nemt ud – det er det bare ikke. Det kræver fagfolk at montere en importeret kaleche. Du kan sagtens prøve selv, men det kommer der sjældent noget godt ud af. Risikoen for at ødelægge kalechen er ret stor. Lad os derfor klare monteringen.
Ring på 44 53 17 27 og aftal en tid.
JoomlaWatch Stats 1.2.7 by Matej Koval