• Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default
  • style1
  • style2
  • style3
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Om Kalechecenteret

Kalechecenteret ejes af Schou Rasmussen og Vedelsby A/S, som er en familieejet virksomhed gennem to generationer. Den drives i dag af autosadelmager Flemming Schou Rasmussen.

Vores mission er at fremstille de bedste produkter i overensstemmelse med danske, håndværksmæssige traditioner. Vi er eksperter i at få helheden frem, så både form og design er i højsæde. Vi sætter et eksklusivt præg på hverdagen og følger vores opgaver til dørs.


Flemming Rasmussen på værkstedet

Vores vision er at skabe et værksted med et godt omdømme. Kunderne skal trygt kunne overlade en dyr bil til os i visheden om, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet. Vi sætter derfor ærlighed og tillid højt og håber, og håber, vores kunder værdsætter det.

Vi har en arbejdsplads, der sprudler af energi, og hvor medarbejderne er glade for at være samtidig med, at de udvikler og uddanner sig selv og andre.

Hos Kalechecenteret forhandler vi produkter af den bedste kvalitet og med det største udvalg fra ind- og udland af kalecher og produkter inden for vedligeholdelse af kalecher. Vores hovedleverandør er Robbins® Auto Top Co. Inc., som har eksisteret siden 1943.

Kalechecenteret repræsenterer og sælger kalecher for Robbins® Auto Top Co. Inc. Ingen andre virksomheder kan leve op til vores standarder og krav om håndværksmæssig kvalitet.

Ring i dag på telefon 44 53 17 27 og hør, hvad vi kan gøre for dig!

 


Har du
spørgsmål?

Skal vi hjælpe dig med at finde farven, eller har du
spørgsmål til din bilmodel?

Ring på telefon
44 53 17 27
eller send os en mail.

Gode råd

Interiør til biler

 

Trænger din bil til fornyelse?

Alting bliver slidt, så hvis interiøret i din bil trænger til fornyelse, kan vores højtuddannede autosadelmagere sy et helt nyt interiør eller reparere det gamle.
Vi kan genskabe de originale sæder, hvad enten de er af læder eller stof. Samtidig får du gode råd om vedligeholdelsen, så de vedbliver at være smukke.

Læs hvad kunderne siger

Flot kromliste-arbejde

Kære Flemming

Tak for sidst og endnu engang tak for dit fremragende kromliste-arbejde.
Det er allerede blevet beundret af mange.

Jeg sender dig vedlagte fotos, som du kan beholde.

Læs mere...

Gode råd

Originale kalecher til biler

 

Leder du efter kalecher syet efter originale modeller?

På vores værksted i Brøndby kan vores dygtige autosadelmagere genskabe en kaleche, der er 99% tæt på den, bilen er født med.

Læs mere...
JoomlaWatch Stats 1.2.7 by Matej Koval